Beemoo Twin

Pris
200:-/dag

För att hyra längre, kontakta oss för offert
BOKA HÄR

Beemoo Syskonvagn Twin Travel är en smidig syskonvagn som passar bra både för barn i olika åldrar och tvillingar. Barnvagnen har två kombinerade sitt- och liggdelar som justeras till sitt- eller liggdel med hjälp av plastspännen. Vid köp av denna smidiga tvillingvagn ingår lättanvända adaptrar som gör att det går snabbt och enkelt att vända en sits och byta till babyskydd. Skapa ett travelsystem med ett babyskydd från Besafe, Maxi-Cosi eller Cybex!
Obs! Babyskydd köps separat.

Båda sitt/liggdelarna har förlängningsbar sufflett med ventilationsnät och tittfönster. Delarna har även båda swingbygel, fempunktssele med axelvaddar och kan justeras i olika lutningar. De främre hjulen är svängbara vilket gör körningen mycket enkel. Förarhandtaget är även det justerbart i höjdled, vilket gör körningen mer ergonomisk för föräldern.

Beemoo Twin Travels delar kan kombineras på många sätt! Två framåtvända sittdelar, en framåtvänd eller bakåtvänd sittdel och en liggdel, en sittdel och ett babyskydd (köpes separat) – möjligheterna är många med denna smarta syskonvagn! Om man vill använda delarna som liggdel samtidigt kan de antingen vara vända mot varandra eller båda vända mot föraren, men då kan endast den övre liggdelen ha suffletten uppfälld.

- 2-i-1 lösning (kombinerad sitt- och liggdel) som justeras med spännen.
- Travelsystem om babyskydd köps separat.
- Adapter till två babyskydd ingår.
- Swivelhjul framtill, kan fixeras.
- Kompakt hopfälld.
- Swingbygel.
- Fempunktssele med axelvaddar.
- Höjdjusterbart handtag.