Bj City Mini Tour
Den perfekta resevagnen!

Pris
180:-/dag

För att hyra längre, kontakta oss för offert.
BOKA HÄR

Baby Jogger City Tour, Juniper
City Tour är en smidig och praktisk sulky från Baby Jogger. Den har alla funktioner du kan behöva; en bekvämt vadderad sits, viloläge, sufflett med näthål och solskydd UPF 50+. Ihopfälld är vagnen extremt kompakt och tar liten plats i bilen. Låg vikt och väger endast 6,5 kg!

Med sin stabilitet och kvalité gör sig City Tour inte bara utmärkt som resevagn, utan fungerar lika bra som vardagsvagn för promenader inne i stan, shoppingturer i trånga butiker eller när ni tar er till dagis. Med den medföljande väskan kan vagnen enkelt bäras över axeln eller förvaras i bilen. Väskan förvaras sedan i ett speciellt fack under sitsen.
Rymlig och komfortabelt stoppad sittdel med 5-punktssele ger barnet en bekväm åktur. Det breda ryggstödet kan fällas ned till viloläge. Stor sufflett tillverkad i ett slitstarkt nylontyg med solskydd UPF 50+. Praktisk solskärm framtill ger barnet extra skydd mot sol och vind. Dessutom har den ett ventilationshål där du enkelt kan se barnet under promenaden.
Robust och stabilt chassi, som delvis är svetsat, gör att vagnen kan belastas ända upp till 28,5 kg, (varav 20,5 kg i sittdelen, 7 kg i varukorgen samt 1 kg på ryggstödets baksida). Vagnen fälls enkelt ihop med Baby Joggers innovativa Quick Fold Technology med en extra öppningsmekanism på handtaget. Försedd med transportlås för säker transport.